Alkatrésztisztaság

 

CTU – ContaminationTest Unit

A CTU 1000 egy olyan terméksorozat, amellyel alkatrészek és rendszerek technológiai tisztasága vizsgálható a VDA 19 irányelv, ISO 16232 és ISO 18413 szabványok szerint.

Katalógus:     

Tiszta alkatrészek és tiszta rendszerek

A HYDAC nagymértékben automatizált gyártástechnológiák partnereként folyamatosan új termékek és rendszerek fejlesztésén dolgozik a tisztasági értékekre vonatkozó előírások folyamatbiztos betartásához, és a megfelelő tiszta laboratóriumok minőségbiztosításához. Emellett célzott vizsgálatokkal és folyamatelemzések révén támogatjuk a tiszta komponensekben és folyamatközegekben található zavaró részecskék csökkentését. Az üzemi közegekben, az alkatrészeken és a folyamatláncban található zavaró részecskék csökkentésére irányuló új méréstechnika, érzékelők, megjelenítés és intézkedések mind-mind olyan témát képvisel, amely egyre fontosabb szerepet tölt be.

A HYDAC olyan termékekkel, rendszerekkel és szolgáltatásokkal nyújt támogatást a gyártási folyamatokban, amelyekkel megvalósíthatók a technológiai tisztaság céljai.

A folyadékkal nedvesített felületeken található zavaró részecskék eredetének vizsgálata, a részecskék leválasztása, valamint az ehhez szükséges módszerek olyan tevékenységi területek, amelyekkel a HYDAC igen intenzíven foglalkozik a technológiai tisztaság keretein belül.