Alkatrészek és tartozékok

Alkatrészek és tartozékok HYDAC szűrőkhöz.

Egyéb adapterek

Csak a HYDAC eredeti adapterei garantálják a HYDAC levegőztető szűrők vagy a HYDAC levegőztető szárítók optimális működését, és ezáltal tartósan védik rendszerét a szennyeződés és nedvesség behatolása ellen.

Csatlakozó dugók

A HYDAC készülékek aljzatai lehetővé teszik a szennyeződésjelzők egyszerű és biztonságos elektromos csatlakoztatását. Ezekkel az eredeti pótalkatrészekkel bármikor garantált a gyors csere vagy pontosan illeszkedő átalakítás.

Szilikon töltés

Az LU légtelenítő szárító HYDAC szilikagél utántöltő csomagjai garantálják annak optimális működését, és hatékonyan biztosítják rendszert a tartályon és / vagy az átviteli szellőzésen keresztüli nedvesség behatolása ellen.

Javító készletek

Az eredeti HYDAC javító és tömítő szettek biztosítják a rendszer zavartalan működését, még a kopó alkatrészek cseréje után is.

Szennyeződésgyűjtők

A visszafolyági RF, RFD és RFM szűrők HYDAC szennytartói megakadályozzák, hogy a betéten kívül összegyűlt szennyeződések eljussanak a tartályba a betétcsere során.

Eltömődöttségjelző adapterek

A kijelzők eltömődéséhez használható HYDAC adapterek számos funkciót tesznek lehetővé, például a csatlakozási méretek csökkentése, a szűrőn lévő nyomásmérés, külső csövek, redundancia, stb.

Fejek

A HYDAC szűrők tökéletes működésének garantálásához és a rendszer zavartalan működéséhez csak eredeti HYDAC szűrőfejeket használjon.

Poharak

A HYDAC szűrők tökéletes működésének garantálásához és a rendszer zavartalan működéséhez csak eredeti HYDAC csere szűrőpoharakat használjon.

Fedőlapok

A HYDAC szűrők tökéletes működésének garantálásához és a rendszer zavartalan működéséhez csak eredeti HYDAC szűrő fedőlapokat használjon.

Egyéb alkatrészek és tartozékok

…további alkatrészek és tartozékok különböző alkalmazásokhoz és funkciókhoz…

Összefoglaló katalógus:
https://www.hydac.com/de-en/products/filtration-and-fluid-conditioning/hydraulic-and-lubrication-filter/spare-parts-and-accessories/other-spare-parts-and-accessories/show/Download/index.html