Mobil szelepek

… ideális megoldás minden mobilalkalmazáshoz annak biztosítása érdekében, hogy minden fogyasztó el legyen látva!

Mobile control blocks Nordhydraulic

Tekintse meg összefoglaló katalógusunkat.

Mobilsteuerblöcke Übersicht

Szekcionált irányított szelepek

Irányított vezérlőszelepek 1-10 szekcióval és 3/8 “, 3/4” vagy 1/2 “csatlakozókkal, névleges átfolyással 10 és 180 l / perc között, 350 bar maximális üzemi nyomással  kézi, kábeles, pneumatikus, hidraulikus és elektrohidraulikus orsóvezérléssel. Az orsó helyzetjelzők opcionálisan elérhetők.

RSM 290

Tekintse meg a termékcsaládot összefoglaló katalógusunkat.

RS 160RS 160 irányított szelep

Nyitott középső irányító szelep 1-10 szekcióval 3/8 “ csatlakozással, szimmetrikusan. Névleges átfolyás 45 l / perc. Szekciók szekunder szelepekhez, úszó (4. orsóhelyzet) stb. , pneumatikus, hidraulikus és elektrohidraulikus orsóvezérlés. Orsó helyzetjelzővel kapható.

Tekintse meg a termék katalógusát.

RS 210RS 210 irányított szelep

Nyitott középső irányító szelep 1-10 szekcióval 1/2 “ csatlakozással, kompakt és szimmetrikus szeleppel, változtatható telepítést tesz lehetővé. Névleges áramlás 50 l / perc, Q-funkcióval max. 70 l / perc. Üzemi nyomás 300 bar. Csatlakoztatási lehetőség szekunder szelepekhez, úszó (4. orsóhelyzet) stb. Különböző alkalmazásokhoz optimalizált orsók Manuális, pneumatikus, pneumatikus, hidraulikus és elektrohidraulikus orsóvezérléssel. Orsó helyzetjelzővel kapható.

Tekintse meg a termék katalógusát.

RS 220RS 220 irányított szelep

Nyitott középső irányító szelepet 1-10 szakaszokkal, 1/2 ” csatlakozással. Névleges térfogatáram 80 l / perc és 300 bar max. üzemi nyomás. Szekciók szekunder szelepekhez, úszó (4. orsóhelyzet) stb. Különböző alkalmazásokhoz optimalizált orsók Manuális, hidraulikus és elektrohidraulikus orsóvezérlés. Orsó helyzetjelzővel rendelhető. Állandó vagy változtatható szivattyúval rendelkező különböző alkalmazásokhoz.

Tekintse meg a termék katalógusát.

RSQ 240RSQ 240 irányított vezérlőszelep

Nyitott középső szekció 1-10 szakasszal 1/2 “ csatlakozással. Névleges áramlás 120 l / perc és 350 bar max. üzemi nyomás. Szekciók szekunder szelepekhez, úszó (4. orsóhelyzet) stb. Különböző alkalmazásokhoz optimalizált orsók. Manuális, pneumatikus, hidraulikus és elektrohidraulikus orsóvezérlés. Orsó helyzetjelzővel rendelhető. Állandó vagy változtatható szivattyúval rendelkező különböző alkalmazásokhoz.

Tekintse meg a termék katalógusát.

RSM 290DX-6 irányított szelep

Nyitott közép irányított vezérlőszelep 1-10 szekcióval 3/4 “ csatlakozással. Névleges  térfogatáram 140 l / perc, Q-funkcióval 180 l / perc és 350 bar max. üzemi nyomás. Szekciók másodlagos szelepekhez, úszó (4. orsó orsók különböző alkalmazásokhoz optimalizálva. Kézi, hidraulikus és el hidraulikus orsóvezérlés. Orsó helyzetjelzővel kapható. Állandó vagy változtatható szivattyúval rendelkező alkalmazásokhoz.

Tekintse meg a termék katalógusát.

Alkalmazáshoz tervezett szelepek

Speciális szelepek mobil gépekhez. Tekintse meg katalógusunkat.

Load Sensing (terhelésérzékelő) szelepek

Terhelésérzékelő irányító szelepek 1–10 szekcióval, névleges névleges térfogatáram: 10–200 l / min és max. üzemi nyomás: 420 bar. Kapható kézi, hidraulikus, elektrohidraulikus és elektronikus vezérlőegységgel. Az orsó helyzetjelzők opcionálisan elérhetők.

Load-Sensing Valves

Tekintse meg a termékcsaládot összefoglaló katalógusunkat.

Moduláris elosztó rendszerek

A HYDAC HX1 moduláris elosztórendszerét mozgó munkagépek hidraulikájához tervezték, terhelésérzékelő képes, zárt középponttal.

Copyright by HYDAC Fluidtechnik HH

Pmax = 250 bar

Qmax = 120 l / perc (bemenet)

Az proporcionális orsókkal rendelkező modulok teljesítménytartománya legfeljebb 35 l / perc, fekete-fehér modulokban pedig akár 70 l / perc. A mobil hidraulika (pl. kommunális, mezőgazdasági és építőipari gépek) összetett és rugalmas igényeinek kielégítésére szolgál.
A rendszer a HYDAC megbízható szelep-technológiáján alapszik. Beépítették a mobil ág speciális követelményeit: kompakt, növelhető, súlyoptimalizált és szolgáltatásbarát.
A mobil munkagépek gyártóinál a gépfejlesztési idők egyre jobban lerövidülnek. Amint az a projekt kezdete és a gyártás megkezdése közötti időtartamra is igaz. Itt a rendszer optimális fejlesztési eszköze: a gépgyártó meghatároz egy alapgépet (Standard), amelyet különféle opciókkal lehet kibővíteni. Pontosan ennek a sémának megfelelően választják meg az alapvető elosztó rendszert és meghatározzák az opcionális modulokat. A rövid szállítási idő és a rugalmasság, amely lehetővé teszi az opciók bármikor és a lehető legegyszerűbb integrálását, biztosítja a projekt gyors és sikeres elindítását.

Tekintse meg a termék katalógusunkat.

LX-6 terhelésérzékelő szelep

Az LX-6 egy előre kompenzált terhelésérzékelő szelep, állandó és változó térfogatáramú szivattyúkhoz. Legfeljebb tíz funkció vezérelhető egymástól függetlenül, amennyiben a szivattyú áramlása nagyobb, mint a kívánt áramlás. Az LX-6-ot nagy pontosságra, finomszabályozásra és energiahatékonyságra tervezték. A rugalmas felépítés és a kompakt kialakítás miatt az LX-6 sokféle alkalmazásra alkalmas.

Tekintse meg a termék katalógusát.

LX-6 Load-Sensing Valve