Partnereink

hydac_hidraulika_logo
Az Ön partnere a hidraulikában

hydrosaar
Speciális munkahengerek

Nordhydraulic
Az Ön partnere a mobil szelepek területén

Sikerünk a kooperációra épül

Nordhydraulic világszinten elismert tolattyús útszelep gyártó a mobil alkalmazásokhoz.
Nordhydraulic szelepek kielégítik a velük és a munkagépekkel szemben támasztott magas követelményeket. Szelepek homlokrakodókhoz, targoncákhoz, autódarukhoz, erdészeti gépekhez, speciális alkalmazásokhoz, …stb.
A szelepeket csúcstechnológiai megoldások jellemzik. Alkalmazásspecifikus tolattyúk.
Céljuk a kiváló kezelhetőség, ill. a munkagép  teljesítményének és hatásfokának optimalizálása.
A Nordhydraulic hálózat Top-Qualität partnerekre és beszállítókra épül, saját öntödével, gyártással, igyekszik kielégíteni a vevői igényeket, függetlenül a rendelési darabszámoktól, és vevői specifikációtól.
Az innováció és szakértelmünk folyamatosan Ön és vevőink rendelkezésére áll. Ellenőrzött minőség minden öntési, megmunkálási és szerelési folyamat állandó minőségbiztosítási ellenőrzés alatt történik.
Saját, szürke és gömbgrafitos öntvények előállítására szakosodott öntödével rendelkezünk.

partner_logo_bieri_hidraulika
Magas nyomású hidraulika elemek

A svájci Bieri Hydraulik cég, szakembereinek több mint 60 éves tapasztalatával rendelkezik a fejlesztés, gyártás és értékesítés területén. Profilja a csúcsminőségű szabványos alkatrészek és speciális kialakítású egységek gyártása, fejlesztése 1000 bar-os nyomástartományig.
A Bieri termékei teljes körűen lefedik a  nagynyomású hidraulikában használatos elemeket, mint pl. szivattyúk (axiál és radiális dugattyús szivattyúk), ülékes szelepek (kézi vagy elektromágneses működtetésű), szelepek (nyomáscsökkentő szelepek, nyomás leeresztő szelepek, nyomásszabályzó szelepek), áramlás szabályozó szelepek (mérőperemek, fojtószelepek), visszacsapó szelep (elzáró szelepek, visszacsapó szelepek), kézi tolattyús útváltó, nyomáskapcsolók, olaj szintkapcsolók.
Térfogatáram tartomány 12 l/perc ill. 25 l/perc.
A Bieri beszállítója az alábbi iparágaknak: olajipar, gépipar, hajógyártás, orvosi technológia, erőművek és magas feszültségű megszakítók gyártói, bányászat, közlekedési-, papír-, élelmiszer- és építőipar, ill. sok más ipari területnek.
A Bieri termékpalettájában a komplett megoldások és rendszerek is megtalálhatók.
Cégünk minőséget képvisel az innováció és a megbízhatóság területein.

partner_RTFilterTechnik_hidraulika
RT Filtertechnik