RÓLUNK

HYDAC és a hidraulika – 50 éve elválaszthatatlanok

A HYDAC-ot 1963-ban alapították hidraulikus tartozékokkal foglalkozó vállalatként, és ma világszerte aktív vállalatcsoport, több mint 9000 alkalmazottal, 50 kirendeltséggel és 500 kereskedelmi és szervizpartnerrel világszerte.
A HYDAC a hidraulika, a rendszerek és a folyadéktechnika rövidítése.

A HYDAC alkatrészei megtalálhatók az ipari és mobil hidraulika minden területén.

A HYDAC megoldások hűtik és kenik a szélturbinák hajtóműveit, a modern szerszámgépek feszítő hidraulikájában dolgoznak, a mezőgazdasági gépek fülkéit csillapítják, a kotrógépek működtető hidraulikáját biztosítják, az Airbus A 380 szárnyainak terhelhetőségét ellenőrzik és tesztelik.
Továbbá a HYDAC egységek állítják be a napenergia-erőművek paraboláit, vagy működtetik az erőművek szelepeit és armatúráit. A nagyméretű dízelmotorok rezgését hidraulikus akkumulátorok csillapítják, és a fúróhajók tengelymozgásait hidraulikus hengerekkel kompenzálják.
Folyadéktervezéssel és szervizeléssel kompetens és állandó kapcsolattartó pont vagyunk ügyfeleink számára.

A HYDAC, az átfogó szolgáltatás

Szolgáltatásaink hidraulikus akkumulátorokat, folyadékszűrőket, folyamatszűrőket, hűtőket, elektrohidraulikus vezérlőket / ipari szelepeket, nyomásérzékelő rendszereket, mérést és mágnesszelep technológiát, hengereket, szivattyúkat, szerelési technológiát, armatúrákat, állapotfigyelést és még sok mást tartalmaz.

Kompetencia a rendszerekben

Használatra kész hidraulikus vezérlő- és meghajtórendszereket tervezünk és szállítunk, ideértve az elektronikus vezérlőket és szabályozókat mozgó és álló gépekhez és üzemekhez az ipar széles területein.

Ennek során sokéves tapasztalatunkra és mérnöki támogatásunkra támaszkodunk az összetett elektrohidraulikus hajtásrendszerek tervezéséhez.

Ösztön az innovációért

Az innovációs késztetés magas szintjét, amelyet a kutatóintézetekkel és az egyetemekkel való szoros együttműködés jellemez, a HYDAC szabadalmainak nagy száma is egyértelműen tükrözi.

A folyadék érzése

A folyadék mint tervezendő elem különös figyelmet igényel. A hidraulikus és kenőolaj rendszerek alkalmazás-specifikus megoldásai már régóta a mi szakterületünkre tartoznak.
A kenőanyag tulajdonságai nagymértékben befolyásolják a tribológiai rendszerek funkcionalitását. A folyadékellenőrzés és a megfelelő folyadékszolgáltatás garantálja az ipari rendszerek működését, rendelkezésre állását és élettartamát az álló és mobil hidraulika és kenéstechnika területén egyaránt.
A Fluid Care Center kutatási és fejlesztési központban, amely világszerte egyedülálló, csapatunk több mint 2400 m² alapterülettel rendelkezik. A legmodernebb laboratóriumi és vizsgálati berendezésekkel felszerelve bármilyen szűrőteljesítmény-teszt és folyadékelemzés lehetséges.
Gyakorlatilag bármilyen alkalmazási helyzet szimulálható.