HYDAC hidraulika termékek a műanyagiparban

A hét iparága a HYDAC-nál sorozat

A hét iparága a HYDAC-nál sorozatunkban hétről hétre bemutatjuk az egyes iparágakban használatos hidraulika termékeinket, melyek hasznosak lehetnek az adott iparágban dolgozó vállalatok számára.
HYDAC a hidraulika terén szerzett majd 60 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően komplett termékcsaládokat alakított ki az egyes iparágak számára, hogy az azokban történő teljes hidraulika felhasználást biztosítani tudja.
Ebből adódóan Önnek is érdemes lehet átolvasnia a vállalata profiljának megfelelő katalógusunkat. Vajon mikor kerül sorra? Amennyiben nem szeretné megvárni még az Ön iparága következik, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén és személyesen nyújtunk információt Önnek!

Az alábbiakban a műanyagiparban használt hidraulikát szeretnénk bemutatni Önöknek, melyek főként célgépek alkotóelemei. Az így felhasznált hidraulikus elemek jellemzően az alábbiak: nyomástávadók, szintjelzők, olajöregedés szenzorok, szennyezettségmérők, víztartalom mérők,  szennyezettség- és víztartalom mérők, szenzor interfészek és mobil adatrögzítők.
Fontos megemlíteni, hogy általában a műanyagipari célgépekben találhatók tápegységnek, melyek tervezése és megépítése a HYDAC Hidraulika és Szűréstechnika Kft. fő profilja.
A felmerülő alrendszerek pedig a következők: hidraulika olaj hűtés, szűrőrendszerek, szűrő- és hűtőrendszerek, hűtőrendszerek, irányítástechnika, gáz befecskendező rendszerek, hidropneumatikus akkumulátorok és kiegészítők.
További információkat katalógusunkban találhat.

Amennyiben német nyelvű verzióra lenne szüksége vagy kérdése merült fel, esetleg másmilyen géphez keresne alkatrészeket, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal!

2020. 53. hét