HYDAC hidraulika termékek a hulladék-, ártalmatlanítási és újrafeldolgozási technológiák területén

A hét iparága a HYDAC-nál sorozat

A hét iparága a HYDAC-nál sorozatunkban hétről hétre bemutatjuk az egyes iparágakban használatos hidraulika termékeinket, melyek hasznosak lehetnek az adott iparágban dolgozó vállalatok számára.
A HYDAC a hidraulika terén szerzett majd 60 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően komplett termékcsaládokat alakított ki az egyes iparágak számára, hogy az azokban történő teljes hidraulika felhasználást biztosítani tudja.
Ebből adódóan Önnek is érdemes lehet átolvasnia a vállalata profiljának megfelelő katalógusunkat. Vajon mikor kerül sorra? Amennyiben nem szeretné megvárni még az Ön iparága következik, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén és személyesen nyújtunk információt Önnek!

A hulladék-, ártalmatlanítási és újrafeldolgozási technológiák területén az alábbi kapcsolódási pontok merülnek fel a HYDAC hidraulikus termékeivel:

  1. A ciklusidő által meghatározott méretű meghajtó egységek.
  2. A szivattyú térfogatárama által meghatározott méretű szelepek és elosztók.
  3. A szivattyú szállítása és a visszatérő térfogatáram alapján meghatározott olajtartály.
  4. A szelepek és a csővezeték méretek által meghatározott teljesítményveszteségek.
  5. Rendszer optimalizálás terhelésszimulációkkal.

Tekintse meg katalógusunkat!

Amennyiben német nyelvű verzióra lenne szüksége vagy kérdése merült fel, esetleg másmilyen géphez keresne alkatrészeket, lépjen kapcsolatba velünk bizalommal!

2020. 50. hét